Ohrievač Sous Vide Zwilling Enfinigy

Kód: 53102-800
Neohodnotené
Značka: Zwilling
€139
Skladom (1 ks)
Kompaktný ponorný varič Zwilling Enfinigy sprístupňuje varenie sous-vide bežným domácnostiam. Vďaka pomalému vareniu pri nízkej teplote si zachovajú svoje živiny, farbu, tvar a nevysušia sa.

Detailné informácie

osobny odber
Osobný odber
na predajni v Banskej Bystrici
doprava zdarma
Doprava zdarma
pre objednávky od 80 €
rychle dorucenie
Rýchle doručenie
do 2 pracovných dní
vernostny program
Vernostný program
pre stálych zákazníkov

Podrobný popis

Kompaktný ponorný varič Zwilling Enfinigy sprístupňuje varenie sous-vide bežným domácnostiam. Vaše mäsové, zeleninové alebo ovocné pokrmy vás prekvapia svojou výnimočnou chuťou a šťavnatosťou. Vďaka pomalému vareniu pri nízkej teplote si zachovajú svoje živiny, farbu, tvar a nevysušia sa.

Čo je varenie metódou sous-vide?

Ide o varenie vakuovaných potravín vo vodnom kúpeli udržiavanom pri stálej teplote, pri ktorej sa zachovávajú výživové hodnoty potravín. Na vákuovanie sa používajú kvalitné potraviny a opakovane použiteľné vrecúška uzatvárateľné na zips, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu. Vďaka tomu, že suroviny neprichádzajú do priameho kontaktu s vodou a varia sa vo vlastnej šťave, ponechávajú si svoju pôvodnú farbu, majú výraznejšiu chuť a sú šťavnatejšieMäso je krehké, ale pritom pevné, zelenina al dente. Metóda sous-vide je jednoduchá a navyše zaisťuje dokonalé výsledky varenia. Sú pre ňu dôležité dva faktory: teplota suroviny v jej jadre a čas potrebný na jej uvarenie. Záleží na tom, akú potravinu chcete pripravovať. Ryby sa varia napríklad pri teplotách medzi 41 a 65 ° C, hovädzie mäso pri teplotách medzi 60 a 65 ° C, bravčové mäso, hydina či divina potom medzi 50 a 75 ° C. Ovocie a zelenina vydržia 65 až 85 ° C. Strukoviny a obilniny sa zase varia pri teplotách blízkych varu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz